Containerudlejning når du har brug for det

Har du brug for at leje en container i Skjern eller Varde, så kan vi hjælpe dig med det samme. Vi tilbyder nemlig containerudlejning af containere til ethvert behov.

Vi har containere i størrelser fra blot ni kubikmeter og hele vejen op til 45 kubikmeter, så du nemt kan finde en, der passer perfekt til dine behov. Vores containere kan være åbne eller lukkede og med eller uden ventilation.

Vi tilbyder containerudlejning på dagsbasis eller månedsbasis, alt efter hvor længe, du skal bruge den – og har du brug brug for rådgivning om en container, så er du velkommen til at kontakte os. Vi holder til tæt på Varde og Skjern.

Når du har brug for opbevaring, kan en container være løsningen

Containerudlejning kan være den bedste løsning, hvis du er i gang med et projekt, hvor der skal opbevares en større mængde ting i en kortere eller længere periode. Dette kunne for eksempel være ved renovering af huset eller haven, eller hvis du har brug for at opbevare en masse møbler og så videre fra et dødsbo.​

Derudover kan en container også være nyttig ved eksempelvis større tilbygninger, eller hvis dit hjem har været udsat for vandskade eller brand, og du pludselig har brug for hurtig og sikker opbevaring.

Få et tilbud på containerudlejning

​Kontakt os gerne på telefon 75 25 16 76eller send en e-mail til post@plr-transport.dk, hvis du har brug for professionel rådgivning på området.​ Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på containerudlejning i Skjern, Varde og omegn.​

Kontaktinformationer

PLR Transport ApS

​Gartnervænget 29, 6855 Outrup


​CVR: 29614695

​Kontoret: 75 25 16 76

Preben mobil: 40 25 09 76

E-mail: post@plr-transport.dk

Find vej​

PLR TRANSPORT ApS
Gartnervænget 29, 6855 Outrup