17 års erfaring

Kører i hele Europa

Overholder alle aftaler

​Krankørsel kan bruges til mange forskellige projekter

​Krankørsel kan være løsningen på selv de sværeste opgaver, hvor der indgår tunge løft og transport af store genstande. Hvis du har brug for krankørsel til et stort projekt i eksempelvis Esbjerg, Varde, Skjern eller omegn, så har du fundet de rigtige til at løse opgaven for dig.

Brug vores krankørsel til at gøre det svære nemt for dig

Vi har stor erfaring med krankørsel fra et væld af forskellige opgaver. Det er eksempelvis muligt at bruge denne service til afhentning af haveaffald, såsom grene og ukrudt, eller til at levere hæk, hegn og andre former for større bygningsmaterialer, når du skal i gang med at bygge sommerhus. 

Vores kran kan løfte op til 24 tons og rækker hele 14,5 meter, hvilket betyder, at selv den sværeste opgave med meget tunge løft kan gøres ganske overskuelig.

​Vi henvender os til både private og erhvervskunder, og det er specielt hensigtsmæssigt at bruge vores krankørsel inden for diverse typer nybyggeri som eksempelvis det førnævnte sommerhus, en tilbygning til hjemmet eller noget helt tredje.

Få hjælp til din opgave med en kran

PLR Transport Aps har hjemme i området tæt på Varde og Skjern, hvorfor vi har mulighed for nemt at klare mange opgaver i nærområdet. Kontakt os gerne på e-mail: post@plr-transport.dk eller på telefon 75 25 16 76, hvis du har brug for krankørsel til at gøre en svær opgave nem igen.

Kontaktinformationer

PLR Transport ApS

​Gartnervænget 29, 6855 Outrup


​CVR: 29614695

​Kontoret: 75 25 16 76

Preben mobil: 40 25 09 76

E-mail: post@plr-transport.dk